Vintertræf på MCTC 2017 - Preben

Overlevelse pakke til en weekend. 

 

Har fået ny tarp til vinter teltet.

 

Naboen Jørgensen er ved at være på plads.

 

Jesper skal også prøve noget nyt i med sin tarp. 

 

Der laves sovs til drengene.

 

Ole laver pølser.

 

Der bliver spist igennem. 

 

Hygge, Gløgg, ost og pølser med smørstegt rugbrød til. 

 

De morgenfriske på tur.

 

Kim har ikke plads problemer.

 

Formiddags øl på fedet. 

 

Der gøres klar til bålstegt vildsvin 

 

Først 3 timers kold røgning, vådt træ.

 

Så på med brun farin oprørt i Dijon sennep. 

 

Den store grill mester får sig en øl mens han laver gris.

 

Menuen : 12 kg hjemmeslagtet vildsvin af egen avl, steges i 8 timer over bål. Sovsen, først steges champignon i smør, rigeligt med smør, så tilsættes 1 1/2 ltr. fløde som koges ned. Tilbehør flødekartofler og pomfritter stegt i olie. Sund og nærende mad til unge mennesker der skal vokse.

 

Nå ja, lidt natmad skal der jo til, ost og pølser med smørstegt rugbrød kan man altid spise. 

 

Således opfattet af Preben Danielsen